loader

Despre noi

Cofetaria Ribana, denumita si regina prajiturilor, va pofteste sa-i treceti pragul pentru a va înfrupta din magia prajiturilor sale delicioase, si a alege cel mai important tort din viata dumneavoastra. Pasiunea cu care patiserii si cofetarii nostrii se apleaca asupra creatiilor lor, satisface cele mai exigente si rafinate gusturi. Prajiturile si torturile sunt niste adevarate creatii delicioase, având în compozitie creme fierte, naturale, respectând retetele clasice ale prajiturii de casa. Pe lânga calitatea foarte buna a produselor noastre, un alt avantaj este acela ca dispunem de laboratoare proprii de cofetarie si patiserie.

Povestea Noastra

Cofetaria Ribana s-a nascut din pasiunea Ribanei pentru prajituri. A inceput sa faca prajituri de la varsta de 9 ani si de-a lungul timpului a inventat multe retete. Peste 80% din prajiturile preparate in laboratorul cofetariei sunt inventiile ei. In prajiturile noastre, in afara de materii prime de cea mai buna calitate se pune si mult suflet. Ribana si Georgiana, alaturi de o echipa de cofetari de exceptie, va asteapta in cofetariile noastre din strada Grivitei Nr. 11 (langa Pasajul de la Institutul de Proiectari) si Exercitiu (Zona La Pictoru'), unde va intampina cele mai dulci si profesioniste vanzatoare. Va multumim pentru ca ne apreciati.

Multumesc Cofetaria Ribana pentru dedicatie si profesionalism! Înca de prima data când am servit minunatele prajituri m-am îndragostit de gustul frantuzesc regasit în deseturile românesti. Acum, ori de câte ori simt nevoia sa ma rasfat cu arome fine, apelez la cei care cunosc adevaratele secrete ale prajiturilor de top. Am devenit un client fidel, deoarece Cofetaria Ribana merita tot respectul si aprecierea mea!

Andreea Ionescu

Prima oara am comandat de la cofetaria Ribana un tort pentru ziua de nastere a baietelului nostru, la recomandarea unor prieteni. Am ramas placut impresionati de aspectul si gustul delicios al tortului. Si nici nu a costat mult. Acum, nu trece o saptamâna sau o ocazie speciala fara sa cumparam prajituri si torturi de aici.

Carmen Popa

Am ales Cofetaria Ribana la botezul fiului meu. A fost unul dintre cele mai minunate si creative candy-bar-uri pe care le-am vazut pâna acum. Toti invitatii ma întrebau cine a fost furnizorul de prajituri. Delicioase! Le recomand cu caldura serviciile.

Alin Popescu